Fjellhamar Torg

Velkommen til Åpent hus!

Nå starter vi salget av 18 ferdigstilte 2- og 3-roms leiligheter!

Mange interessenter har sett frem til lansering av våre nye leiligheter i prosjektets 2. og siste salgstrinn. Nå legges altså de 18 leilighetene ut for salg. Leilighetene er splitter nye og innflyttingsklare, og består av 2-roms og 3-roms leiligheter i varierende størrelser fra 44 til 66 kvm.
 
Alle leilighetene er tegnet med åpne, moderne planløsninger som utnytter plassen maksimalt. Oppholdsrommene er gode med mye lys og luft, ikke minst takket være vindushøyde mot indre gårdsrom på 2,30m. Leilighetene leveres med hvitlasert parkett i alle oppholdsrom, lekre HTH-kjøkken i enten grå eller hvit utførelse, og flotte bad med grå fliser på både vegg og gulv. De fleste leilighetene får egen solrik uteplass, enten i form av balkong eller markterrasse.


Invitasjon til åpent hus

Vi inviterer deg herved til åpent hus - en visning hvor du kan få se alle de 18 leilighetene om du ønsker - 3 leilighetstyper er også ferdig møblert for anledningen, slik at du får et mest mulig reelt inntrykk av hvordan det kan være å bo på Fjellhamar Torg.

Hjertelig velkommen på følgende dager:

  • Søndag 15.9. kl 14-16
  • Mandag 16.9. kl 18-19
  • Tirsdag 17.9. kl 18-19
Frist for innlevering av bud i forbindelse med salgsstart er satt til onsdag 18. september kl. 12:00. NB! Se viktig informasjon om budgivningen her, eller kontakt megler så raskt som mulig.

Boligvelger, tegninger, priser og prospekt


Her på fjellhamartorg.no vil du nå finne både boligvelger med priser og tegninger, samt prospekt. Her følger nyttige linker til relevant informasjon. 

Hjertelig velkommen – vi gleder oss til å vise dere leilighetene.


Skriv ut