FJELLHAMAR TORG
Fjellhamar Torg 2016
Fjellhamar Torg blir et lite nærsenter med forretninger på bakkeplan og et unikt, moderne boligprosjekt tronende på toppen.

Her oppe, godt hevet over gateplan, skal vi skape et lyst og hyggelig bomiljø med 145 flotte leiligheter i størrelser fra 25 til 195 kvadratmeter – så godt som alle med store balkonger eller markterrasser.

Fjellhamar er ikke stedet som roper høyest. De som bor her liker det slik. De trenger ikke rope ut for all verden at her, bare et stenkast fra Oslogrensen, er det et trygt og godt nærmiljø med alt som behøves for å leve et godt og innholdsrikt liv. Her er skoler og barnehager, et godt utbygd kollektivtilbud, flott natur og et fantastisk utbud av fritidsaktiviteter for alle årstider.

Trenger du dagligvarer, er det bare rusle ned i butikkene på gateplan. Skal du handle større, finner du ikke mindre enn tre store shoppingsentre få minutter unna. Og vil du til Oslo, kan du faktisk gå tørrskodd fra leiligheten til toget som tar deg til sentrum på 22 minutter. For å sette det i perspektiv: T-banen til Frognerseteren bruker nesten dobbelt så lang tid!

Det sier seg selv at det grønne utearealet på Fjellhamar Torg er fullstendig bilfritt. Bilen parkerer du i den underjordiske garasjen og tar heisen opp til leiligheten. Det medfølger en parkeringsplass til 2-, 3- og 4-roms leiligheter. For et utvalg av store leiligheter medfølger det to parkeringsplasser.