FJELLHAMAR TORG
Fjellhamar Torg 2016
Fjellhamar Torg består i hovedsak av tre elegante bygninger med selveierleiligheter. Bygningene er nøye plassert for å gi optimalt med lys til hver leilighet, og de aller fleste balkongene og markterrassene vender mot sydvest. Det blir rikelig med plass mellom byggene, og her blir det frodige tun med gress, utsmykning og beplantning – her oppe skal det være godt å bo! Prosjektet inneholder 145 leiligheter, og visjonen har helt fra starten vært at Fjellhamar Torg skal være et sted for alle typer mennesker; her er det rom for både single, par og barnefamilier. Derfor er det stor variasjon både i størrelse og utforming av leilighetene.

De siste 18 innflyttingsklare leilighetene

Alle leiligheter er tegnet med åpne, moderne planløsninger som utnytter plassen maksimalt. Oppholdsrommene er gode med mye lys og luft, ikke minst takket være vindushøyde mot indre gårdsrom på 2,30m.

Leilighetene leveres med hvitlasert parkett i alle oppholdsrom, og oppvarming skjer ved fjernvarmetilknytning og vannbåren varme til radiator. Leilighetene får lekre HTH-kjøkken i enten grå eller hvit utførelse, og flotte bad med grå fliser på både vegg og gulv. Samtlige leiligheter har innvendig bod som kan benyttes til garderobe eller annen oppbevaring.

De fleste leilighetene får egen uteplass, enten i form av balkong eller markterrasse – her kan du nyte solen om den er der.