Et sted for alle
Fjellhamar Torg består i hovedsak av tre elegante bygninger med selveierleiligheter. Bygningene er nøye plassert for å gi optimalt med lys til hver leilighet, og de aller fleste balkongene og markterrassene vender mot sydvest. Det blir rikelig med plass mellom byggene, og her blir det frodige tun med gress, utsmykning og beplantning – her oppe skal det være godt å bo!

Prosjektet inneholder 127 leiligheter, og visjonen har helt fra starten vært at Fjellhamar Torg skal være et sted for alle typer mennesker; her er det rom for både single, par og barnefamilier. Derfor blir det stor variasjon både i størrelse og utforming av leilighetene – fra smarte 1-roms på 25 kvadratmeter, til den største toppleiligheten på 195 kvadratmeter med to bad, tre soverom og gedigen takterrasse på 82 kvm.

Alle leiligheter er tegnet med åpne, moderne planløsninger som utnytter plassen maksimalt. Oppholdsrommene er gode og romslige med mye lys og luft, ikke minst takket være vindushøyde på hele 2,30. Leilighetene leveres med parkett i alle oppholdsrom, og oppvarming skjer med vannbåren varme. Samtlige leiligheter har innvendig bod som kan benyttes til garderobe eller annen oppbevaring.

De fleste boliger får store og dype balkonger eller markterrasser – her er det rikelig med plass til møblering. Halvparten av leilighetene har i tillegg en liten luftebalkong på motsatt side.
Skriv ut